Welkom op de website van Duikschool "Dive-up"!

 

Vind je snorkelen en vissen kijken leuk? Houd je van water en de natuur? Vind je het heerlijk om in/onder water te zwemmen?Dan is het misschien wat voor jou om je duikbrevet te halen! En dat kan bij ons!

Dive-up is een duikschool waar je een PADI duikbrevet kunt halen. PADI is een wereldwijde duikorganisatie. Wanneer je een PADI brevet hebt kun je overal ter wereld samen met een buddy gaan duiken.

Dive-up is een hele kleine duikschool waarin je verzekerd bent van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wij werken uitsluitend met hele kleine aantallen.Het minimale aantal voor een open watercursus is 2 deelnemers en voor alle andere specialty's kun je ook in je eentje bij ons terecht.


 

Je kunt bij "Dive-up" terecht voor alle PADI-duikcursussen van "Open Water" tot je "Divemaster" brevet. De duikcursussen worden gegeven door Tanja van Dalen, PADI Master Scuba Diver Trainer. Bij Dive-up word je professioneel begeleid door ons team bestaande uit 1 instructeur en 2 divemasters die jou gaan opleiden tot een goede duiker.

De cursuslocaties voor de zwembad- en buitenduiken worden in overleg bepaald. Evenals de cursusdata.

 Ben je geïnteresseerd? ....kijk dan verder op onze site bij "cursus-aanbod" naar de mogelijkheden die we voor jou hebben.